У Києві затримано підозрюваних у нападах на інкасаторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві затримано підозрюваних у нападах на інкасаторів

Кримінал
353
Четверо підозрюваних у розбійних нападах на інкасаторів у Києві затримані, повідомляє УСО МВС України.
У повідомленні міліції, поширеному в понеділок, нагадується, що з інтервалом у три місяці в Києві було здійснено два розбійних напади на інкасаторів. Озброєні злочинці в цілому викрали понад 7 млн ​​гривень (1 долар - 7,9 гривні).
"Зараз четверо підозрюваних затримані. Їхній вік - від 35 до 40 років. Двоє вже мали проблеми з законом - попадалися за зберігання зброї. У фігурантів вилучено автомобілі, маски, камуфляжну форму і частину викрадених грошей", - відзначили в міліції.
Повідомлення про останній наліт надійшло в міліцію вранці 6 серпня. Вже через кілька хвилин у Києві був введений спеціальний план "Перехоплення".
Об'єктом нападу злочинці обрали інкасаторський автомобіль одного з комерційних банків, який віз виручку торгового центру. На вулиці Сабурова в машину інкасаторів врізався "Форд", з якого вибігли четверо людей в масках і з автоматами. Погрожуючи зброєю, нападники заволоділи грошима у сумі 2 млн гривень, і втекли на мікроавтобусі.
Почерк нападників схожий на злочин, вчинений у Києві 17 квітня цього року. Тоді грабіжники відібрали в інкасаторів, озброєних травматичною зброєю, 5 млн гривень.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас