Київ має намір почати знесення садових ділянок в районі будівництва Подільського моста до вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ має намір почати знесення садових ділянок в районі будівництва Подільського моста до вересня

284
Київська міська державна адміністрація має намір почати знесення садових ділянок в районі будівництва Подільського мостового переходу до вересня.
Про це йдеться в повідомленні Київміськадміністрації.
Згідно з повідомленням, найближчим часом роботи з будівництва Подільського мостового переходу почнуть виконувати на території Русанівських садів, у зв'язку з чим почнеться знесення садових ділянок.
"43 (садові) ділянки вже передані садівниками дирекції (КП" Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва") за актами прийому-передачі земельних ділянок та можуть бути знесені. Відповідні роботи будуть розпочаті в поточному місяці", - йдеться в повідомленні.
Всього станом на 12 серпня укладено добровільні угоди щодо 175 садових ділянок, з них: на переселення в село Биківня - 81 угода, на переселення в урочищі Горбачиха - 24, на повну грошову компенсацію - 57, на компенсацію квартирами - 13.
Всього при будівництві Подільського мостового переходу підлягають відселенню і зносу 259 садових ділянок Русанівських і Воскресенських садів.
Як повідомляло агентство, у грудні 2010 року Київська міська рада передала комунальному підприємству "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд Києва" 21 земельну ділянку загальною площею 17,43 га для будівництва Подільського мостового переходу.
Всі земділянки розташовані на території Русанівських садів.
У липні Кабінет Міністрів перерозподілив 1,1 млрд гривень, передбачених у 2011-2012 роках на будівництво, реконструкцію та ремонт комунальних доріг у Києві, на будівництво Подільського мостового переходу в ці роки.
У квітні прем'єр-міністр Микола Азаров спрогнозував завершення будівництва Подільського мостового переходу на початку 2013 року.
Компанія "Мостобуд" почала будівництво мостового переходу в грудні 2003 року.
Планувалося, що міст буде побудований до 2008 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас