Honda інвестує 800 млн дол. в будівництво нового заводу в Мексиці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Honda інвестує 800 млн дол. в будівництво нового заводу в Мексиці

166
Японський автовиробник Honda оголосив 12 серпня про плани побудувати новий завод у Мексиці, який буде здійснювати економічні малолітражки для ринків Мексики, США і Канади. Новий завод в майбутньому забезпечить 3,2 тис. людей робочими місцями, повідомляє AFP.
Інвестиції компанії в будівництво складуть 800 млн дол. Початок робіт заплановано на 2014 р. Потужності заводу дозволять виробляти близько 200 тис. автомобілів на рік.
"З ростом попиту на паливно-ефективні транспортні засоби цей завод підвищить можливості Honda задовольняти потреби клієнтів з Північної Америки", - сказав Тецуо Івамура, головний операційний директор Honda в північноамериканському регіоні.
Це буде восьмий автомобільний завод Honda у Північній Америці. Він збільшить виробничі потужності компанії в цьому регіоні з нинішніх 1,63 млн автомобілів до 1,83 млн одиниць на рік.
Новий завод займе 5,66 млн кв. м в передмісті м.Селайя. У Мексиці компанія вже має завод в м. Ель Сальто, який виробляє автомобілі, мотоцикли та автозапчастини.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас