В Австралії пілот здійснив політ на вертольоті за шоколадкою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Австралії пілот здійснив політ на вертольоті за шоколадкою

73
24-річний громадянин Австралії був затриманий на кораловому острові Науру в Тихому океані після того як приземлився на вертольоті неподалік від входу до місцевого супермаркету.
Поліції молодий австралієць розповів, що зробив свій вчинок від того, що море звело його з розуму. Про інцидент повідомляє Radio Australia, в ефірі якого виступив представник уряду острова.
Як з'ясувалося, пілот (його ім'я не називається) протягом останніх 75 днів працював у морі на тайванському риболовецькому судні. На судні був невеликий двомісний вертоліт, і австралієць, втомлений від виду моря, вирішив в компанії з приятелем злітати на острів за напоями, шоколадками та іншими їстівними дрібницями.
Скільки часу у пілота і його друга пішло на політ до Науру, не уточнюється, проте відомо, що риболовецьке судно приблизно в 30 кілометрах від берега. Незабаром після приземлення до вертольота прибула поліція, і пілот пояснив співробітникам правоохоронних органів, що прилетів на острів від туги і що він і його товариш ось-ось відлетять.
Вислухавши розповідь австралійця, поліцейські заявили йому, що не зможуть відпустити ні його, ні його приятеля, оскільки вони приземлилися без дозволу і порушили авіаційне законодавство карликової держави. Молодих людей відправили у відділок, а вертоліт конфіскували. Тепер пілотові загрожує штраф розміром 100 тисяч доларів. Крім того, йому і його другові можуть висунути звинувачення в порушення міграційного законодавства, оскільки в них немає віз Науру.
Коли радіоведучий поцікавився у члена уряду Науру, чи вдалося пілотові все-таки придбати шоколадку та напої, представник влади острова заявив, що швидше за все австралієць придбав те, що хотів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас