Азаров: Стратегічні оборонні підприємства найближчим часом приватизувати не будуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Стратегічні оборонні підприємства найближчим часом приватизувати не будуть

Казна та Політика
83
Стратегічні підприємства оборонної галузі в найближчі два роки приватизуватися не будуть. Про це заявив прем'єр-міністр Україна Микола Азаров під час відвідин держпідприємства "Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро "Прогрес".
"Стратегічні підприємства - там, де ми повинні мати стратегічну перевагу, там будемо дивитися дуже уважно. Навряд чи ми підемо в найближчий рік-два на приватизацію", - сказав М.Азаров.
Разом з цим він зазначив, що, в принципі, підприємства оборонної сфери можуть бути приватизовані, однак до приватизації треба ставитися з особливою увагою.
"Лякатися цього не треба. Важливо не повторити ті помилки, які були зроблені при приватизації в минулі роки", - підкреслив він. Прем'єр зазначив, що "в цілому приватизація з урахуванням приходу інвестицій в цю галузь - річ потрібна", досвід інших країн підтверджує розумність приватизації оборонних підприємств.
"Давайте подивимося, як працює оборонка, наприклад, у Франції та в інших країнах Європейського Союзу", - сказав М.Азаров.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас