Орденом пошани МКА нагороджено ВАТ "Укрексімбанк" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Орденом пошани МКА нагороджено ВАТ "Укрексімбанк"

Фондовий ринок
129
Рішенням Міжнародної кадрової академії (МКА) за суттєвий внесок у процеси економічного реформування і розвиток фінансової і банківської системи України ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" нагороджений Орденом Пошани МКА.
Нагороду голові правління Укрексімбанку Олександру Сорокіну вручив генеральний директор МКА Леонід Одерій.
У 2002 році за якість розрахунків у доларах США Укрексімбанк отримав грамоту від банку "ДжейПі Морган Чейз". У конкурсі, який тривав близько року, брало участь приблизно 6 тис. банків світу. До участі в конкурсі допускалися банки, рівень підготовки документів яких без доопрацювання складав більше 90 відсотків. Потім документи проходили комп'ютерний відбір. Результати підготовки документів Укрексімбанку становили 100 відсотків.
Провідні фінансові інститути світу, за словами Олександра Сорокіна, визнають Укрексімбанк як прозорий, надійний і стабільний фінансовий інститут.
Довідка.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є принциповим членом платіжних систем VISA Int. та MasterCard Int., з 1998 – розрахунковим банком системи MasterCard Int. в Україні.
Міжнародна кадрова академія існує з 1996 року. Її штаб-квартира розташована у Києві. Організація об'єднує близько 1000 індивідуальних представників з 65 країн світу.
Академія активно сприяє об'єднанню людей, які роблять суттєвий внесок у розвиток своєї країни. Орден Пошани - найвища нагорода МКА. Заснована 1996 року. Присуджується "за внесок у розвиток країни" представникам галузей культури, науки, а також економіки країн-учасниць МКА.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас