Тігіпко: Європа підтримує соціально-економічні реформи в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Європа підтримує соціально-економічні реформи в Україні

315
Німеччина, як й інші європейські країни, зацікавлена ​​в розвитку сильної України з конкурентоспроможною економікою, розвинутою інфраструктурою і міцними демократичними інститутами. Тому реформи, розпочаті в Україні, отримують підтримку з боку країн Євросоюзу. Таку думку віце-прем'єр-міністр України - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко висловив напередодні робочого візиту до ФРН, повідомили в прес-службі політика.
В ході візиту чиновник, зокрема, зустрінеться з керівництвом Міністерства праці та соціальної політики Німеччини та представниками німецького бізнесу. Також відбудеться підписання Фінансового та проектної угоди між Кабінетом Міністрів України та Кредитною установою з питань відновлення (KFW) з проекту "Сприяння розвитку соціальної інфраструктури".
"Проекти, спрямовані на розвиток соціальної інфраструктури, вирішують відразу кілька важливих для держави завдань. Вони покращують якість надання соціальних послуг, розвивають ініціативу на місцях і в кінцевому підсумку сприяють становленню громадянського суспільства в Україні. Уряд буде надавати таким проектам повне сприяння" , - відзначив С. Тігіпко.
Як повідомляв УНН, найближчим часом KfW планує розпочати новий пілотний проект з поліпшення спортивної інфраструктури в містах проведення ЄВРО 2012, на який виділено 2 млн євро. Гроші в рівних пропорціях вирішено розподілити між Києвом і Львовом.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас