ЗМІ: Черновецький продає свій будинок у Конча-Заспі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗМІ: Черновецький продає свій будинок у Конча-Заспі

Нерухомість
1700
Мер Києва Леонід Черновецький продає свій будинок на дамбі. На одному із сайтів з'явилося оголошення про продаж особняка в Конча-Заспі. Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на ріелторів.
"Продається триповерховий особняк на дамбі з виходом до озера і видом на заповідник, два гаражі і басейн. Ціна 10 млн дол.", - говориться в оголошенні.
За даними ЗМІ, опис дуже схожий на будинок мера: озеро, заповідник, відповідна ціна. Однак фахівці з нерухомості не можуть точно сказати, чи це будинок мера.
"Навряд чи він буде продавати свій будинок навіть через елітні агентства нерухомості. Такі люди продають тільки через посередників, яким довіряють, і продають перевіреним людям або по рекомендації", - сказав ріелтор Олег Трофименко.
В оточенні мера інформацію про продаж ним нерухомості спростовують, кажуть, що мер нічого продавати не збирається і виїжджати з України теж.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Черновецький наразі живе в Тель-Авіві. За даними ЗМІ, Черновецький разом зі своєю дружиною 17 років тому отримав громадянство Ізраїлю. Наразі Міністерство внутрішніх справ перевіряє інформацію про можливе подвійне громадянство мера Києва. Сам градоначальник спростував дані про своє подвійне громадянство.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас