Точка зору: ЄС буде затягувати з підписанням угод про ЗВТ після арешту Тимошенко — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: ЄС буде затягувати з підписанням угод про ЗВТ після арешту Тимошенко

608
Європейський союз буде затягувати з підписанням угоди про зону вільної торгівлі та Угоди про асоціацію через арешт екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко. Таку думку на прес-конференції висловив політолог Віталій Бала, представляючи результати дослідження "Імідж иУряду Україні на внутрішній і зовнішній аренах", передає кореспондент УНН.
"Все йшло до того, щоб ми мали всі можливості підписати ці угоди. Зараз, після цих подій, які сталися, в уряду з'явилися додаткові перешкоди. Чи зможе він ці перешкоди вирішити, залежить від вирішення внутрішньополітичних проблем в країні", - зазначив В. Бала.
На його думку, затягування з підписанням угод про ЗВТ та Асоціацію з ЄС буде однією з форм тиску і спілкування Європейського союзу з українською владою.
"На жаль, для нас, українців, вони безумовно це будуть використовувати. Швидше за все, будуть ініційовані слухання в Раді Європи і виступатимуть депутати Європарламенту, які будуть наполягати на тому, щоб не підписувати угоду про ЗВТ", - підсумував експерт .
Сама лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає, що швидке підписання договору про асоціацію між Україною та країнами Європейського союзу стане запобіжником від просування в Україні авторитарних і диктаторських тенденцій, які зараз спостерігає світ. Про це повідомили в прес-службі БЮТ-"Батьківщини".
Нагадаємо, політолог Олексій Голобуцький у свою чергу вважає, що західним політикам, зокрема з країн Європейського союзу і США, плювати, що буде з екс-прем'єр-міністром України Юлією Тимошенко.
Як повідомлялося, суддя Родіон Кірєєв 5 серпня оголосив рішення про зміну запобіжного заходу для Юлії Тимошенко з підписки про невиїзд на взяття під варту . "Через системні порушення, перешкоджання у встановленні істини, порушення порядку в розгляді справи суд постановив змінити запобіжний захід на взяття під варту", - заявив Р. Кірєєв.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас