БМ Банк кредитує купівлю комерційного автотранспорту, устаткування та с/г техніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БМ Банк кредитує купівлю комерційного автотранспорту, устаткування та с/г техніки

Кредит&Депозит
1559
БМ Банк пропонує вигідні кредити на купівлю комерційного автотранспорту, техніки сільськогосподарського призначення, придбання і модернізацію промислового устаткування. Можливе кредитування купівлі як нових, так бувших у використанні техніки і устаткування.
Кредити надаються юридичним особам та фізичним особам-підприємцям у гривні, доларах США і Євро на строк до 5 років. Мінімальний авансовий платіж встановлено на рівні 20% від вартості устаткування/техніки. Поточні кредитні ставки - 17% річних у гривні, 11% річних у доларах США, 10% річних у Євро. Забезпеченням є об'єкт кредитування.
Дострокове погашення кредитів здійснюється без штрафів і комісій.
Юридичні особи можуть оформити в БМ Банку кредитну лінію на строк до 18 місяців, овердрафт, а також розмістити тимчасово вільні кошти на вигідних умовах на строк від 1 місяця.
Прес-служба БМ Банку
Тел: (044) 459 0137
АТ «БМ Банк» (Ліцензія НБУ №223 від 02.06.2010) - українська дочірня структура одного з найбільших російських банків - Банку Москви. БМ Банк є універсальним банком, що надає широкий перелік фінансових послуг для юридичних і фізичних осіб. Мережа Банку нараховує 44 відділення, які працюють на всій території України. Наразі БМ Банк обслуговує понад 5 тис. корпоративних клієнтів.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас