На оновлення устаткування в київських лікарнях планується виділити 25 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На оновлення устаткування в київських лікарнях планується виділити 25 млн грн

Казна та Політика
156
На закупівлю нового рентгенологічного, діагностичного та іншого обладнання для приймалень та спеціалізованих відділень закладів охорони здоров'я Києва планується виділити 25 млн грн. Про це повідомив голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов, передає прес-служба КМДА.
Зокрема, необхідним обладнанням з метою дооснащення неонатального центру буде забезпечена Київська міська дитяча клінічна лікарня № 2; для забезпечення функціонування центру дитячої нейрохірургії - Київська міська дитяча клінічна лікарня № 1; також для виконання клініко-токсикологічними лабораторіями досліджень на алкоголь, наркотичні і психотропні речовини за гострих станів необхідним обладнанням забезпечать Київську міську наркологічну лікарню "Соціотерапія" та Київську міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.
Також для Київської міської клінічної лікарні № 12, Київської міської клінічної лікарні № 17 та Олександрівської клінічної лікарні планується закупівля дорогого рентгенологічного обладнання для забезпечення обстежень пацієнтів в умовах приймально-діагностичних відділень цих лікарень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас