Київські водії зможуть самі вибрати номер для свого авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські водії зможуть самі вибрати номер для свого авто

515
Київські автовласники зможуть під час реєстрації вибрати потрібний номерний знак, повідомляє прес-служба столичної Державтоінспекції.
Згідно з повідомленням, у відділах реєстраційно-екзаменаційної роботи ДАІ Києва над вікнами прийому документів є великі екрани, на яких перераховано понад 100 номерних знаків, що є в наявності. Водій має можливість вибрати і отримати той номерний знак, який йому найбільше сподобався.
Крім того, відтепер охочим обміняти старе водійське посвідчення на нове, на якому зазначений 50-річний термін дії, не потрібно вистоювати в чергах, щоб здати документи. З 1 серпня ДАІ запустила електронну здачу документів на обмін через Інтернет. На сайті управління ДАІ Києва (udai.kiev.ua) у розділі "корисна інформація" можна заповнити заяву на обмін. Після розгляду такої заяви інспектором водієві призначають час, коли він зможе прийти з необхідними документами (паспорт, картка водія або довідка з ДАІ про видачу попереднього водійського посвідчення, права, меддовідка і 2 кольорові фотографії).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас