Янукович: Україна наповнить ринок власної сільськогосподарської продукцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україна наповнить ринок власної сільськогосподарської продукцією

Аграрний ринок
218
Україна наповнить внутрішній ринок власною сільськогосподарською продукцією. Таку думку висловив Президент України Віктор Янукович під час ознайомлення з ходом будівництва логістичного центру зі сховищем для зберігання свіжих овочів і фруктів у місті Каховка Херсонської області, повідомили УНН в прес-службі Глави держави.
"Дуже скоро настане час, коли український ринок буде насичений вітчизняною продукцією, частину якої ми будемо експортувати", - підкреслив Президент.
Будівництво цього центру Віктор Янукович назвав одним із прикладів того, як здійснюється модернізація країни.
"Так вся Україна буде будуватися і перебудовуватися", - зазначив він.
"Це сховище - одна зі складових логістичної системи, яку ми повинні побудувати в Херсонській області і яка створить умови для вирощування врожаю, його збереження та реалізації", - додав Президент України.
Він підкреслив, що таким чином буде створено "повний цикл виробництва - від підготовки якісного насіння, розсади, до вирощування добірного кінцевого продукту".
Глава держави назвав цей проект гарним прикладом успішного державно-приватного партнерства.
"Шлях обраний правильно. Потрібна воля, скоординована робота всіх учасників цього процесу - і влади, і підприємців", - підкреслив Янукович.
На думку Президента, те, що він сьогодні побачив в Херсонській області, дає впевненість у хороших перспективах області.
"Зараз тут ми маємо перші приклади, перші проблиски надії, що Херсонська область почала підніматися. І якщо ми будемо дотримуватися політики розвитку рік від року - зростання економіки, поліпшення якості життя людей, це, безумовно, призведе до того, що регіон буде розквітати", - підкреслив Глава держави.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас