Краснодарський слідчий зловив втікача дитини на гамбургер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Краснодарський слідчий зловив втікача дитини на гамбургер

68
Краснодарський слідчий, який займався пошуком десятирічного хлопчика, який втік від батьків, зумів зв'язатися з дитиною і повернути її додому. Як повідомляє місцевий портал "Югополіс", старший слідчий Сергій Чорномаз проявив кмітливість і виманив дитину на зустріч, пообіцявши пригостити його гамбургером.
Хлопчик зник в Краснодарі 31 липня, і 1 серпня його батьки повідомили про подію в правоохоронні органи. Пошуком дитини зайнявся слідчий Чорномаз. Від батьків хлопчика він дізнався, що той пішов гуляти зі своїм 13-річним другом, і з якоїсь причини не повернувся додому.
З'ясувалося також, що у хлопців, що втекли від батьків, є з собою мобільні телефони. Однак на дзвінки вони не відповідали, а коли дітям зателефонував слідчий, вони відмовилися з ним зустрічатися. Чорномаз передзвонив хлопчикам і пообіцяв, що якщо вони прийдуть на зустріч з ним, він відведе їх у "Макдоналдс" і пригостить м'ясним сендвічем.
За словами слідчого, хлопці погодилися і вже через 20 хвилин після телефонної розмови обидва були у кафе швидкого харчування. Чорномаз стримав своє слово і купив дітям по гамбургеру. Після цього співробітник правоохоронних органів передав дітей їх батькам.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас