Банк HSBC оголосив про наймання співробітників відразу після масових звільнень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк HSBC оголосив про наймання співробітників відразу після масових звільнень

392
Британський банк HSBC, найбільший в Європі за обсягом активів, у найближчі три роки прийме на роботу до 15 тисяч чоловік. Про це повідомив представник фінансової організації в Гонконзі.
Розширювати штат HSBC буде на ринках, що розвиваються, в першу чергу, в країнах Азії та Латинської Америки, передає BBC News. У першому півріччі прибуток HSBC від операцій в Азійсько-Тихоокеанському регіоні зріс більш ніж на 25 відсотків, а в Латинській Америці - на 10 відсотків.
Напередодні стало відомо, що до 2013 року HSBC скоротить близько 30 тисяч робочих місць по всьому світу. Перша хвиля скорочень (п'ять тисяч робочих місць) пройде в підрозділах організації в США, Великобританії, Франції та на Близькому Сході. Очікується, що за рахунок звільнень HSBC зможе знизити власні витрати протягом найближчих двох років на 3,5 мільярда доларів.
2 серпня ще один великий британський банк - Barclays - також повідомив, що може скоротити до трьох тисяч робочих місць для зменшення витрат. Причиною для такого рішення стало зниження чистого прибутку банку в першому півріччі 2011 року на 38 відсотків.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас