ГПУ: Ландик перебуває під вартою у Федеральній службі виконання покарань РФ по Краснодарському краю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ: Ландик перебуває під вартою у Федеральній службі виконання покарань РФ по Краснодарському краю

Кримінал
148
Генеральна прокуратура України підтверджує, що депутат Луганської міської ради Роман Ландик міститься у Федеральній службі виконання покарань Росії по Краснодарському краю.
"Зараз Р. Ландик утримується під вартою у Федеральному казенному установі ВЗ-23/1 Управління Федеральної служби виконання покарань Росії по Краснодарському краю", - йдеться в повідомленні Генпрокуратури Україні у вівторок.
Як повідомлялося раніше, 19 липня Генеральна прокуратура України направила до Генеральної прокуратури РФ запит про видачу Україні Р. Ландика для притягнення його до кримінальної відповідальності за хуліганство. Р. Ландик під час відпочинку в ресторані побив дівчину, яка сиділа за одним столиком. Подія зафіксована на відео, ролик опубліковано в інтернеті. Постраждала 20-річна дівчина отримала струс мозку і удари.
7 липня прокуратура Луганської області порушила щодо нього кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.
Р. Ландик був виключений з Партії регіонів і з фракції Партії регіонів у Луганській міськраді.
Оголошеного в розшук депутата затримали під Краснодаром (Росія). Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов заявив, що українська сторона зробить все необхідне для прискорення його екстрадиції з Росії.
Краснодарський суд РФ ухвалив рішення про екстрадицію в Україну депутата Луганської міськради від Партії регіонів Р. Ландика, підтвердила луганська міліція.
Р. Ландик - син народного депутата України (фракція Партії регіонів) Володимира Ландика.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас