Суд дав адвокату Тимошенко два дні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд дав адвокату Тимошенко два дні

Кримінал
427
Головуючий у судовому процесі з розгляду кримінальної справи Юлії Тимошенко суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв надав захиснику екс-прем'єра Юрію Сухову два дні для ознайомлення з матеріалами кримінальної справи.
Таке рішення було схвалене суддею після розгляду клопотання сторони захисту про надання для ознайомлення з матеріалами справи 8 тижнів. "Виходячи з часу, необхідного для нормальної підготовки до захисту, прошу задовольнити клопотання та надати 8 тижнів на ознайомлення з матеріалами справи: сім для їх вичитки і один тиждень необхіден для проведення відповідного аналізу", - пояснив Сухов.
У свою чергу, сторона державного обвинувачення зазначила, що всім захисникам Юлії Тимошенко було надано достатньо часу для ознайомлення з матеріалами справи.
Після оголошення рішення суду Кірєєв оголосив перерву в судовому засіданні до 10:00 четверга, 4 серпня.
Зазначимо, що на стадії попереднього слідства і судового процесу Тимошенко неодноразово змінювала адвокатів. При цьому кожен новий захисник просив 1-2 місяці на ознайомлення з матеріалами справи.
Тимошенко звинувачується в перевищенні службових повноважень при підписанні в 2009 році контракту на поставку російського газу в Україну. Також екс-прем'єра підозрюють у нецільовому використанні 200 млн євро, що надійшли до держбюджету після продажу частини української квоти на викид парникових газів в рамках Кіотського протоколу, і в перевищенні службових повноважень під час закупівлі під гарантії уряду 1000 нібито спеціалізованих медичних автомобілів Opel Cоmbo.
За матеріалами:
МінПром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас