У США можуть надійти в продаж ліки для тварин на основі марихуани — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США можуть надійти в продаж ліки для тварин на основі марихуани

28
Компанія з Сіетла Medical Marijuana Delivery Systems LLC розробляє медичний пластир з марихуаною, призначений для собак, кішок і коней. Лікарський засіб може надійти в продаж вже до кінця 2011 року, повідомляє Daily Mail.
За даними видання, компанія вже запатентувала пластир Tetracan як альтернативне болезаспокійливе.
Марихуана - найбільш безпечний лікарський засіб для тварин, що страждають хронічними болями від артриту, раку або інших хвороб, сказав президент компанії Джим Елексон,
У штаті Вашингтон, де працює компанія, з 1998 року дозволено застосовувати марихуану в медичних цілях. Але на тварин цей закон поки що не поширюється. "Компанія має намір лобіювати поправки до закону, щоб ветеринарам дозволили прописувати пластир з марихуаною", - говориться в статті.
Власне, пластир був винайдений і запатентований ще в 2000 році Уолтером Крістобалем, індіанцем племені санта-ана-пуебло. Крістобаль хотів допомогти своїй матері зняти біль від артриту. Торік Елексон і його діловий партнер Честер Соліз створили разом з Крістобалем компанію, щоб перетворити пластир на комерційний продукт.
Нагадаємо, як повідомляла в березні американська аналітична компанія See Change Strategy, річний дохід від реалізації препаратів медичної марихуани в США склав 1,7 мільярда доларів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас