Кожен третій турист повертається з Криму без грошей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен третій турист повертається з Криму без грошей

934
Кожен третій турист на відпочинку в Криму витрачає всі взяті з собою гроші і повертається додому з особистими речами та квитками на зворотній шлях.
Про це сайту "Крим.Коментарі" повідомив перший заступник міністра курортів і туризму АРК Олександр Лієв.
"В результаті у нас з'явилася така нова статистика", - сказав он.авіабардака.
Фахівці Міністерства курортів і туризму АРК дійшли до такого висновку в результаті роботи з пасажирами відмінних рейсів в аеропорту "Сімферополь".
Тим часом, через страйк пілотів авіакомпанії "Аеросвіт" пасажири як і раніше не можуть вилетіти з аеропорту "Сімферополь" в Москву і Київ. Наразі два рейси на Київ затримуються на 4 і на 3,5 години, а три рейси на московському напрямку - на 6 і більше 3 годин.
Якщо керівництво авіакомпанії не домовиться із профспілками льотного складу, щодня близько 700 пасажирів не зможуть вчасно дістатися за своїми напрямками, заявило керівництво аеропорту "Сімферополь".
Як пояснив на брифінгу в Сімферополі виконавчий директор аеропорту "Сімферополь" Сергій Шапка, проблеми з затримкою авіарейсів у альянсу Української авіаційної групи, куди входять авіакомпанії "Аеросвіт", "Дніпроавіа" і "Донбасаеро", виникли через одного з членів даного альянсу, який недобросовісно виконує свої зобов'язання.
Всього за вихідні затримка з рейсів альянсу склала 12 годин.
"Компанії "Аеросвіт" останнім часом доводиться підстраховувати своїми літаками і пілотами вильоти іншого партнера альянсу. Пілоти Аеросвіту зараз вимагають зарплату", - зазначили на брифінгу.
За словами Шапки, зараз керівництво "Аеросвіту" веде переговори з профспілками льотного складу і сподіваються, що найближчим часом ситуація вирішитися.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас