23% чоловіків зраджували своїх дружин на чужих весіллях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

23% чоловіків зраджували своїх дружин на чужих весіллях

85
23% одружених британських чоловіків зраджували своїх дружин на чужих весіллях, серед жінок таких було 19%.
Такі дані наводить сайт знайомств Illicit Encounters після проведеного опитування, пише видання Daily Mail (переклад InoPressa).
"В подружок нареченої є щось неймовірно привабливе для чоловіків. Можливо, надягаючи наряд подружки нареченої, дівчата підкреслюють той факт, що вони доступні", - зазначила представник Illicit Encounters Розі Фріман-Джонс.
У ході опитування також з'ясувалося, що жінки недооцінюють небезпеку весільної церемонії. 37% опитаних жінок заявили, що знаходять різдвяну вечірку більш сприятливою для зради, ніж весілля. Тільки 11% побачили у весіллях потенційну загрозу своїм шлюбам.
Сексолог Робін Мільхаузен з канадського Університету Гуелф провів дослідження і дійшов висновку, що чоловіки з комплексом сексуальної неповноцінності більше схильні до зради. У жінок же мотивом зради може стати сексуальна незадоволеність, пише німецьке видання Die Welte.
Вчений пояснив це тим, що чоловіки з подібними страхами заспокоюють себе думкою, що у разі невдалого досвіду їм не доведеться знову зустрічатися з цією партнеркою.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас