HSBC продає 195 відділень в США за 1 млрд дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HSBC продає 195 відділень в США за 1 млрд дол

Казна та Політика
515
Британський банк HSBC продає 195 американських відділень у штаті Нью-Йорк компанії First Niagara Bank, сума операції складе 1 млрд доларів. Ще 13 відділень буде закрито, повідомляє HSBC.
First Niagara Bank погодився придбати відділення HSBC з премією в 6,67% від загального обсягу розміщених в них депозитів. Угода стосується в першу чергу відділень, розміщених в північній частині штату Нью-Йорк. Вона віддалена від міста Нью-Йорка і його передмість, але зате впритул прилягає до кордону з Канадою, в якій базується First Niagara Bank.
Керівництво HSBC заявляє, що під час оформлення угоди всі банківські відділення працюватимуть в звичайному режимі. На думку експертів банку, угода ніяк не вплине на поточні банківські операції клієнтів.
HSBC вживає заходів зі скорочення витрат і витрат. План керівництва компанії передбачає скорочення витрат на 3,5 млрд доларів. Крім продажу відділень банк має намір скоротити кількість співробітників. 28 липня джерело Sky News повідомило про намір банку скоротити більше 10 тисяч робочих місць.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас