У Медведєва вирішили, що Севастополь без російського флоту не виживе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Медведєва вирішили, що Севастополь без російського флоту не виживе

460
Глава адміністрації президента Росії Сергій Наришкін вважає, що Чорноморський флот РФ - це частина Севастополя, "без якого життя міста неможливе". Про це він заявив сьогодні в Севастополі, де він разом зі своїм українським колегою Сергієм Льовочкіним взяв участь у заходах, присвячених Дню Військово-Морського флоту Росії. Зокрема, Наришкін висловив думку, що Чорноморський флот Росії, велика частина бойових кораблів якого базується в Севастополі, - це невід'ємна частина міста.
"Ми сьогодні ще раз побачили - стосовно людей, по відношенню жителів Севастополя - наскільки вони уважно ставляться до турбот флоту. Чорноморський флот - це кров і плоть цього дивовижного міста... Чорноморський флот - це частина Севастополя, без якого, як мені здається, життя міста неможливе", - сказав глава Адміністрації Президента РФ.
Наришкін також повідомив, що обговорить сьогодні з керівництвом Севастополя питання участі Російської Федерації в соціально-економічному розвитку цього міста-героя.
"Я сьогодні зі своїми українськими колегами, звичайно, скористаюся представленою можливістю, щоб обговорити питання взаємодії між нашими двома країнами. Ці питання стосуються Чорноморського флоту Росії, його базування в Севастополі. Ми, звичайно, обговоримо разом з керівництвом міста та питання соціально-економічного розвитку (Севастополя) в тій частині, в якій Російська Федерація може взяти в цьому участь, а також проекти інвестиційного співробітництва", - сказав Наришкін.
За його твердженням, російську сторону "дуже хвилюють питання соціального розвитку Севастополя, тому що це і життя моряків, це і життя цивільного населення".
Як додав глава АП Росії, "взаємини між нашими двома країнами - це не тільки зв'язки між політиками, керівниками державних органів, парламентаріями, а й зв'язки і контакти між людьми". І Севастополь в цьому відношенні, на його думку, "представляє хороший приклад нашого співробітництва".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас