Станцію київського метро "Виставковий центр" відкриють до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Станцію київського метро "Виставковий центр" відкриють до кінця року

511
Станція "Виставковий центр" київського метрополітену буде відкрита до кінця 2011 року, повідомляється в прес-релізі Київської міської державної адміністрації.
"Цього року є завдання відкрити станцію "Виставковий центр", а в 2012 році будуть введені в експлуатацію ще дві нові станції Куренівсько-Червоноармійської лінії метро в бік масиву Теремки. Їх робочі назви - "Іподром" і "Одеська". між станціями будуть перегони 850 метрів і 1,5 кілометра, а це дуже великий обсяг будівництва", - наведені в прес-релізі слова начальника КП "Київський метрополітен" Володимира Федоренка.
За його словами, в 2012 році планується розпочати будівництво лінії метро на житловий масив Троєщина. При цьому на сьогодні розглядаються два варіанти проходження лінії метро в лівобережній частині Києва: по вулицях Бальзака і Маяковського. Загалом на будівництво кожній станції необхідно два-три роки.
Як повідомлялося, Міністерство інфраструктури України пропонує продовжити протяжність ліній Київського метрополітену на 37,6 кілометра до 2020 року.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас