Лубківський: Підготовка до Євро-2012 проходить швидкими темпами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лубківський: Підготовка до Євро-2012 проходить швидкими темпами

Казна та Політика
221
Директор Турніру UEFA Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський повідомив, що підготовка нашої країни до чемпіонату здійснюється швидкими темпами в тісній співпраці уряду та місцевого організаційного комітету.
"Найближчими місяцями будуть здані в експлуатацію арени в Києві та Львові, на яких вже нинішньої осені відбудуться перші тестові матчі. Робота в інших напрямках також ведеться згідно з графіками", - зокрема розповів він.
При цьому Лубківський зазначив, що інформація щодо чергового ультиматуму президента UEFA Україні, недавно підхоплена українськими ЗМІ, не відповідає дійсності. "Президент Європейського Футбольного Союзу Мішель Платіні не виступав з подібними заявами, і нині ні Місцевому організаціонному комітету "Євро-2012 Україна", ні UEFA не відоме навіть першоджерело такої інформації", - підкреслив чиновник, пише сайт Україна-2012.
Лубківський також порадив представникам ЗМІ користуватися перевіреними джерелами інформації, перш ніж публікувати ті чи інші заяви, і, зокрема, звертатися на офіційний сайт UEFA, а також стежити за повідомленнями прес-служби Місцевого організаційного комітету Євро-2012 Україна.
Нагадаємо, що президент Європейського футбольного союзу Мішель Платіні в кінці вересня 2011 року відвідає Україну і Польщу. Мета візиту - перевірка стану готовності двох країн-господарів напередодні проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу. Поки невідомо, які міста відвідає керівник УЄФА.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас