Янукович впевнений, що "Формула-1" на воді залучить інвесторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович впевнений, що "Формула-1" на воді залучить інвесторів

197
Президент України Віктор Янукович вважає, що проведення Гран-прі України чемпіонату світу з перегонів на моторних човнах у класі "Формула-1" в місті Вишгороді Київської області сприятиме зростанню інвестиційної привабливості та формування позитивного іміджу Україні на міжнародній арені.
"Шановні учасники та гості змагань! Щиро вітаю вас зі значимою спортивною подією - Гран-прі України чемпіонату світу з перегонів на моторних човнах у класі "Формула-1". Наша країна завоювала почесне право приймати ці змагання, що свідчить про відкритість України для світового товариства і стабільність її економічного зростання", - йдеться у привітанні глави держави організаторам, учасникам та гостям змагань.
"Радий вітати команди Італії, Катару, Китаю, Об'єднаних Арабських Еміратів, Швеції, Португалії, США - еліти "Формули-1" на воді. Бажаю учасникам змагань успішних стартів, вдалих фінішів і підкорення нових переможних вершин, а глядачам і вболівальникам - яскравих вражень від цього захоплюючого виду спорту", - зазначив Янукович.
Як повідомлялося, президент не братиме участі в заходах в рамках українського етапу водно-моторному "Формули-1" на Київському морі у зв'язку з аварією на шахті "Суходольська-Східна" в Луганській області.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас