Сотні туристів застрягли в Криму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сотні туристів застрягли в Криму

1795
Російська авіакомпанія "Континент", що здійснювала щотижня 4 рейси з аеропорту "Сімферополь" (три на Москву і один на Красноярськ) без попередження припинила здійснення своєї діяльності. У результаті сотні російських пасажирів, які купили квитки на рейси цієї авіакомпанії аж до 9 вересня, не зможуть вчасно повернутися додому
Про це сайту "Крим.Коментарі" повідомив перший заступник міністра курортів і туризму АРК Олександр Лієв.
"Ситуація неприємна, але ми спробуємо її розрулити", - сказав він.
За його словами, проблеми з вильотом почалися ще вчора. Більша частина росіян відлетіла літаками інших авіакомпаній, придбавши квитки за свій рахунок, а 12 дітей з двома супроводжуючими, що відпочивали в Херсоні, не змогли вилетіти. "Люди їдуть з відпочинку, кошти не розрахували", - пояснив Лієв. Всі діти та супроводжуючі їх дорослі були розміщені в одному з готелів Сімферополя.
За словами 1-го заступника міністра, наразі створено оперативний урядовий штаб під керівництвом в.о. кримського прем'єра Павла Бурлакова.
Всім клієнтам авіакомпанії "Континет", перш за все, організованим відпочивальникам, планується надавати консультативну допомогу, всі вони зможуть брати квитки на інші рейси поза чергою, зазначив Лієв. Однак купувати квитки людям все ж таки доведеться за свій рахунок: в кримському бюджеті кошти на подібні витрати не передбачені.
За словами Лієва, в середньому на кожен рейс цієї авіакомпанії продано вже близько 100 квитків.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас