Київські підвали та прибудинкові території увійдуть до складу ОСББ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські підвали та прибудинкові території увійдуть до складу ОСББ

220
Київська міська адміністрація віддасть у власність об'єднань співвласників багатоквартирних будинків прибудинкові території і приміщення нежитлового фонду, що перебувають на балансі ОСББ
Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА з посиланням на першого заступника начальника Головного управління житлового господарства міськадміністрації Сергія Крушановського.
Крушановський відзначає, що частина столичних ОСББ організовує в приміщеннях нежитлового фонду підприємницьку діяльність, а також здає в оренду прибудинкові території.
"Зараз ми розробляємо механізм, який дещо спростить і прискорить процедуру передачі прибудинкових територій на баланс ОСББ. Крім того, якщо будинок на балансі ОСББ, мешканці зможуть використовувати і приміщення нежитлового фонду", - говорить заступник начальника.
Наразі, згідно з повідомленням, до адміністрації звернулися 147 ОСББ з проханням надати їм у володіння прибудинкові території. Як повідомлялося раніше, кількість ОСББ, за прогнозами Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, збільшиться до кінця 2011 року на 2,5 тис., і складе в підсумку 14,5 тис.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас