Справа Стросс-Кана: Покоївка знову викликана в прокуратуру для надання свідчень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Справа Стросс-Кана: Покоївка знову викликана в прокуратуру для надання свідчень

Кримінал
396
Покоївка нью-йоркського готелю "Софітель" Нафіссата Діалло, що звинувачує колишнього главу МВФ Домініка Стросс-Кана в зґвалтуванні, в середу ще раз дасть свідчення в прокуратурі Манхеттена.
Тим часом судове засідання у справі знову перенесено. За словами адвокатів колишнього глави Міжнародного валютного фонду, наступне слухання призначено на 23 серпня поточного року. Це вже другий перенос судового процесу. Спочатку призначена на 18 липня дата слухань була зрушена до 1 серпня, повідомляє ІТАР-ТАСС.
Наприкінці червня у прокуратури з'явилися сумніви в достовірності показань Нафіссати Діалло. Зокрема, з'ясувалося, що в ході бесід зі слідчими вона неодноразово плуталася у свідченнях, а також брехала щодо свого минулого і приховувала зв'язки зі злочинними світом.
Днями покоївка дала інтерв'ю американському журналу Newsweek і телеканалу ABC. "Я хочу, щоб він відправився у в'язницю. Через нього мене називають повією, - сказала жінка. - Я хочу, щоб він зрозумів, що є місця, де не можна використовувати свої гроші і владу для здійснення подібних речей".
Адвокати Стросс-Кана назвали інтерв'ю Діалло "недоречним цирком", який мав на меті розбурхати громадську думку і "витягнути гроші" зі Стросс-Кана.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас