Moody's: Греція за крок від дефолту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's: Греція за крок від дефолту

Казна та Політика
820
Рейтингове агентство Moody's знизило довгостроковий рейтинг Греції за зобов'язаннями в іноземній валюті на три щаблі до Ca з Caa1, прогноз - "розвивається".
Рівень Са - другий знизу рівень рейтингів за шкалою Moody's. Згідно з визначенням, рейтинги рівня Са означають високоспекулятивний характер облігацій, часто спостерігається прострочення платежів.
Moody's відзначає, що розроблена Євросоюзом програма додаткової допомоги Греції допускає контрольований дефолт, і стверджує, що ця програма повинна лише виграти час для Греції. На думку аналітиків агентства, приватним кредиторам Греції загрожують істотні збитки, а майбутнє вартості грецьких цінних паперів на ринку залишається невизначеним. Moody's має намір провести переоцінки профілю кредитних ризиків за борговими зобов'язаннями уряду Греції після завершення обміну держоблігацій.
"Хоча Греки дали світові демократію, але сьогоднішні Греки більше скидаються на сомалійців. Ні-які гроші їх не врятують! Чим раніше світ це зрозуміє, тим для всіх буде лудше, включаючи Греков", - вважає rei_11.
"Євросоюз приречений - надто багато інших держав крім Греції з проблемою і все у них посиплеться як картковий будинок. Не знаю, що мала на увазі Ванга, але вона пророкувала порожню Європу до 2014... подивимося, подивимося", - пише westsomething.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас