Кабмін затвердив орієнтовний план розробки законопроектів на 2011 р — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін затвердив орієнтовний план розробки законопроектів на 2011 р

Казна та Політика
198
Кабінет міністрів затвердив орієнтовний план законопроектних робіт на 2011 р. Відповідне розпорядження Кабміну № 670-р від 13 липня 2011 р. розміщене на сайті Міністерства юстиції України.
Планом. Зокрема передбачено, що Міненерговугілля у серпні підготує законопроект "Про внесення змін до Податкового кодексу України стосовно нарахування рентних платежів за видобуті нафту, природний газ та газовий конденсат",яким передбачено упровадження диференційованих ставок рентної плати для створення сприятливих умов видобутку вуглеводнів на нерентабельних родовищах і родовищах із складними умовами розробки. Міненерго вугілля також у серпні завершить розробку законопроекту "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".
Згідно документу, до грудня Дерфінпослуг підготує законопроект "Про внесення змін до закону України "Про страхування" (нова редакція), який включатиме питання підвищення рівня капіталізації страхових компаній, запровадження принципів страхового нагляду відповідно до стандартів Міжнародної асоціації органів страхового нагляду, створення системи гарантування страхових виплат за договорами страхування життя.
За планом Мінрегіонбуд повинен підготувати законопроект "Про основи державної регіональної політики", спрямований на правове регулювання організаційних, економічних, соціальних, гуманітарних, екологічних та інших основ державної регіональної політики для створення повноцінного життєвого середовища людей на всій території України.
Плануэться, що Міненерговугілля у грудні завершить розробку проекту Ядерного кодексу України, який упорядкує та систематизує законодавство у сфері використання ядерної енергії, зменшить кількість дозвільних документів та забезпечить чіткий розподіл відповідальності між органами державного управління у сфері використання ядерної енергії і органами державного регулювання ядерної та радіаційної безпеки.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас