Бернанке: ФРС випустить правила нагляду за важливими фінансовими інститутами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бернанке: ФРС випустить правила нагляду за важливими фінансовими інститутами

Казна та Політика
213
Голова Федеральної резервної системи Бен Бернанке заявив, що центральний банк протягом найближчих місяців запропонує нові правила нагляду за системноважливими фінансовими інститутами.
"Федеральна резервна система передбачає опублікувати запропоновані правила з нагляду за системноважливими фінансовими інститутами в кінці цього літа" та "за розкладом" з іншими банківськими установами правил щодо здійснення Угоди Базель III банківських вимог до капіталу, сказав Бернанке в промові, готової для слухань сенатського банківського комітету завтра.
Виступ є частиною святкування першої річниці закону Додда-Франка з банківського регулювання, який повинен запобігти повторенню фінансової паніки в 2008 і подальшої рецесії. Бернанке сказав, що ФРС прагне створити правила для «забезпечення раціонального надання кредиту на благо економічного зростання і розвитку".
"Ми не повинні випустити з уваги, що ми почали цей процес: треба зробити так, щоб події, 2008 і 2009 років не повторилися, - сказав Бернанке. - Наше довгострокове економічне здоров'я вимагає, щоб ми зробили все можливе для досягнення цієї мети".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас