Український дім відремонтують на 33 мільйони гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український дім відремонтують на 33 мільйони гривень

Казна та Політика
309
"Український дім" замовив капітальний ремонт приміщень та розробку проекту реконструкції будівлі загальною вартістю 33 млн. грн. Роботи повинні бути закінчені до вересня
25 млн. грн за першочергові роботи з капремонту приміщень та інженерних систем будівлі отримає ТОВ "УНР ПІБ", яким володіють кияни Володимир Проститов та Андрій Бондарець, пише видання Наші гроші з посиланням на "Вісник державних закупівель".
Держпідприємство "Науково-дослідний і проектний інститут містобудування" до кінця року виконає розробку проектної документації з реконструкції будівлі "Українського дому" за 8 млн. грн.
Обидва тендери проведені за неконкурентною процедурою "закупівля в одного учасника".
Директор "Українського дому" Оксана Гриценко пояснила застосування такої процедури тим, що на вересень-грудень 2011 року заплановано багато державних і міжнародних заходів, а з деякими контрагентами вже укладені договори.
Це обумовлює терміновість виконання першочергових робіт з капітального ремонту.
Крім того, "Українського дому" терміново потрібен проект реконструкції, оскільки "актом попереднього технічного огляду фрагментів будівлі "Український дім" від 8 серпня 2010 року встановлено незадовільний стан будівлі, прилеглої території та споруд на ній, а також інженерних мереж".
У пояснювальній записці вказано , що термінова розробка проектної документації "необхідна для своєчасного подання бюджетного запиту на 2012 рік (для отримання коштів на реконструкцію) та з метою уникнення аварійних ситуацій".
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас