Путін знову заявляє, що розраховує на бездефіцитний бюджет в 2011 році — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін знову заявляє, що розраховує на бездефіцитний бюджет в 2011 році

Казна та Політика
183
Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін знову заявив, що розраховує на мінімальний або нульовий дефіцит бюджету в 2011 році. "Як ви знаєте, найважливіший орієнтир у бюджетній політиці уряду на найближчі роки - це скорочення бюджетного дефіциту. Будемо сподіватися, що цього року він буде мінімальним, а можливо, нам взагалі вдасться пройти цей рік без дефіциту", - сказав прем'єр у четвер на засіданні президії уряду.
"Але ми знаємо свої прогнози на 2012, 2013, 2014 роки, і ми не випадково з вами навіть плануємо невеликий дефіцит, тому що об'єктивні показники в нашій економіці, світовій економіці, показують, що нам так просто цього дефіциту буде не позбутися, це вимагає напруженої роботи. Помірність у витратах, акуратний підхід до витрачання коштів необхідні, націленість держави на максимальну віддачу від кожного вкладеного державного рубля необхідно", - підкреслив Путін
У цьому зв'язку він наголосив на необхідності мінімізувати всі витрати, які не є першочерговими. За його словами, відомствам необхідно зважено підходити до планування витрат на державні програми, виходити з реальних можливостей бюджету.
Прем'єр сказав, що бюджетні видатки повинні здійснюватися рівномірно, без збоїв, для чого необхідно складати обґрунтовані графіки реалізації програмних заходів, пов'язувати з ними об'єм закладених ресурсів. "Крім того, прошу передбачити в рамках програм усі необхідні заходи моніторингу та контролю за використанням бюджетних грошей", - заявив Путін.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас