ГПУ: Україна направила до Генпрокуратури РФ запит щодо видачі Ландика — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ГПУ: Україна направила до Генпрокуратури РФ запит щодо видачі Ландика

Кримінал
342
Генеральна прокуратура України 19 липня 2011 р. направила Генеральній прокуратурі Російської Федерації запит про видачу Україні одного з депутатів Луганської міської ради Романа Ландика для притягнення його до кримінальної відповідальності за хуліганство. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.
Розгляд цього запиту знаходиться на контролі Генеральної прокуратури України.
Нагадаємо, 14 липня міністр внутрішніх справ України Анатолій Могилев заявив, що Російський суд найближчим часом розгляне справу про екстрадицію сина народного депутата України Володимира Ландика, депутата Луганської міської ради Романа Ландика.
Прокуратура порушила кримінальну справу відносно Ландика за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 ч.3 Кримінальні кодекси України (хуліганство). 4 липня близько трьох годин ночі в приміщенні ресторану "Баккара" в місті Луганську, грубо порушуючи громадський порядок Ландик безпричинно наніс тілесні ушкодження дівчині.
Після інциденту дівчина була госпіталізована з черепномозковою травмою і струсом мозку.
Сам Ландик стверджує, що нікого не бив, а тільки намагався призвати відвідувачку ресторану до порядку. Народний депутат Володимир Ландик, який і сам потрапляв в скандал, пов'язаний з побиттям співробітника ДАІ в Луганську, заявив, що його син Роман відповідатиме за побиття дівчини в ресторані, якщо він винний.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас