Колесніков: Ризиків щодо проведення Євро-2012 не існує — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Колесніков: Ризиків щодо проведення Євро-2012 не існує

Казна та Політика
259
В Україні не існує жодних ризиків для проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року. На це в ході прес-конференції підкреслив Віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури Україні Борис Колесніков.
Чиновник підвів підсумки роботи відомства за перше півріччя 2011 року. За його словами, UEFA мав деякі застереження щодо організації такого масштабного турніру в двох країнах, які не мають відповідного досвіду.
"UEFA дійсно був зацікавлений. Такий турнір уперше віддали Східній Європі і я розумію сумніви президента UEFA Мішеля Платіні, який чесно зізнався, що голосував за Італію. Але на сьогодні у нас немає жодного об'єкту, який міг би поставити під сумнів проведення Євро в Україні", - заявив Борис Колесніков.
Віце-прем'єр особливо відзначив українських будівельників, зусилля яких дали можливість говорити про істотний прогрес у підготовці України до першості континенту.
"Цей прогрес досягнутий силами українських будівельників, які працювали в надважких погодних умовах, іноді навіть за відсутності на деяких етапах в повному обсязі проектно-кошторисної документації. Я не знаю, які б іноземні компанії за це взялися і це зробили", - зазначив Колесніков.
Нагадаємо, раніше UEFA почав прийом заявок від охочих стати волонтером Євро-2012. Так само на час Євро-2012 в Києві буде введена система "комбі-квитків" для вболівальників, які користуватимуться громадським транспортом. Крім того, Верховна Рада України схвалила закон, згідно з яким вболівальників, які вчинили адміністративні правопорушення, судитимуть за прискореною процедурою прямо на стадіоні.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас