МЗС: Україна і ЄС можуть завершити основну роботу над ЗВТ у вересні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МЗС: Україна і ЄС можуть завершити основну роботу над ЗВТ у вересні

173
Україна і Європейська Комісія можуть узгодити всі принципові положення зони вільної торгівлі між Україною і ЄС до саміту Східного партнерства, запланованого на 29 вересня 2011 р. До такому мені нию прийшли міністр іноземних справ Україна Костянтин Грищенко і комісар ЄС по питань торгівлі Карел Де Гухт під час переговорів у Брюсселі 18 липня, повідомляє прес-служба МЗС.
"Угода про ЗВТ повинна бути підготовлена якнайшвидше. Європейська сторона це прекрасно розуміє", - відзначив Де Гухт в ході бесіди.
Сторони констатували, що переговори між Україною і ЄС про створення поглибленої та всеосяжної зони вільної торгівлі вийшли на завершальну стадію. "У цьому перед переговорними командами стоїть завдання в максимально короткі терміни завершити узгодження всіх технічних питань і знайти компромісні формулювання з питань, які залишаються відкритими", - говориться в повідомленні.
Нагадаємо, раніше глава представництва Європейської комісії в Україні Жозе Мануел Пінту Тейшейра висловив упевненість, що угода про створення ЗВТ у вересні підписана не буде.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас