Бойко підпише угоду з ЄБРР про реабілітацію гідроелектростанцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бойко підпише угоду з ЄБРР про реабілітацію гідроелектростанцій

Енергетика
360
Президент України Віктор Янукович підписав Розпорядження про делегацію України для участі в переговорах з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо укладення Кредитної угоди (Проект "Реабілітація гідроелектростанцій") між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку. Про це УНН повідомили в прес-службі глави держави.
Микита Константинов - директор Департаменту стратегічної політики, інвестицій і ядерно-енергетичного комплексу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України - призначений главою делегації.
Міністра енергетики та вугільної промисловості України Юрія Бойка уповноважено на підписання Кредитної угоди (Проект "Реабілітація гідроелектростанцій") між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку.
Кабінет Міністрів України має вирішити питання про фінансове забезпечення участі делегації України для участі в переговорах з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо укладення Кредитної угоди (Проект "Реабілітація гідроелектростанцій") між Україною та Європейським банком реконструкції та розвитку.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас