Єжель вирішив, як витратити гроші від параду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єжель вирішив, як витратити гроші від параду

Казна та Політика
386
Кошти, які планувалися витратити на військові паради до Дня Незалежності, будуть спрямовані на забезпечення Збройних Сил. Про це повідомив міністр оборони Михайло Єжель, коментуючи указ Президента Віктора Януковича про внесення змін до плану заходів на честь 20-річчя незалежності України.
"Пріоритетами для Збройних Сил є бойова готовність і соціальний захист військовослужбовців. Кожну копійку ми повинні сьогодні направляти на бойову і технічну готовність нашої армії, на забезпечення житлом наших військовослужбовців", - заявив міністр.
На його думку, указ Президента ще раз підтвердив рішучий настрій Януковича на створення боєздатної і мобільної армії для захисту незалежності і суверенітету держави.
Як відомо, на організацію і проведення парадів військ в шести містах України планувалося витратити 36,8 млн грн. З цієї суми за станом на 15 липня було витрачено 8,7 млн ​​грн., у тому числі 8 млн грн. на підготовку озброєння і військової техніки, решта - на речове забезпечення особового складу. За словами міністра, залишок коштів, 28,1 млн грн., буде спрямований на забезпечення Збройних Сил пальним для підготовки до навчань і відновлення готовності військової техніки.
Нагадаємо, Янукович скасував проведення 24 серпня 2011 року параду військ у Києві, Керчі, Одесі, Севастополі, а також містах, де розташовані штаби військових округів та видів Збройних Сил України. Президент також постановив відмовитися від виготовлення пам'ятного ювілейного знака "20 років незалежності України". Заощаджені бюджетні кошти глава держави доручив уряду направити на фінансування заходів щодо посилення соцзахисту населення.
За матеріалами:
МінПром
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас