Суд оголосив перерву в засіданні у справі Тимошенко до 18 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд оголосив перерву в засіданні у справі Тимошенко до 18 липня

Кримінал
303
Печерський райсуд Києва оголосив перерву в судовому засіданні у справі екс-прем'єра України Юлії Тимошенко до 18 липня 11:00. Таке рішення оголосив суддя Родіон Кірєєв, передає кореспондент РБК-Україна.
Своє рішення Кірєєв пояснив тим, що в залі немає підсудної, а згідно із законом їй необхідно ставити питання.
Нагадаємо, суд вилучив Тимошенко на одне судове засідання у зв'язку з неповагою до суду і порушенням порядку проведення засідання. Вона також не була присутня під час зачитування обвинувального вироку. Були відсутні і її захисники.
Раніше сьогодні Печерський райсуд Києва оголосив про початок судового слідства у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко.
Сьогодні, Печерський районний суд Києва продовжив розгляд справи Тимошенко.
Як повідомив начальник прес-служби ГУ МВС Києва Володимир Поліщук, під будівлею Печерського районного суду Києва відбулася масова акція протесту. "В акції беруть участь близько 300 осіб. На охорону громадського порядку виділено 100 співробітників київської міліції", - повідомив Поліщук.
При цьому спеціальний підрозділ МВС "Грифон" знову не пропускав журналістів у будівлю Печерського районного суду Києва. Міліціонери аргументували це тим, що зал переповнений і там вже вистачить журналістів.
11 липня ц.р. Печерський райсуд Києва оголосив перерву в засіданні у справі Тимошенко до 15 липня. Таким чином, суд задовольнив клопотання Юлії Тимошенко про надання їй трьох днів для пошуку нового захисника. Суд також зобов'язав Тимошенко повідомити захиснику Сергію Власенко дату наступного засідання.
Раніше Печерський райсуд Києва прийняв відмову екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко від захисника Миколи Титаренко. Юлія Тимошенко в ході засідання заявила, що змушена відмовитися від послуг Титаренка через відмову судді Родіона Кірєєва надати захиснику достатньо часу для ознайомлення зі справою. Нагадаємо, раніше Титаренко подав клопотання про надання йому двох місяців для ознайомлення з матеріалами справи.
Раніше Печерський райсуд Києва кілька разів відмовляв Юлії Тимошенко у відведенні судді Родіона Кірєєва.
24 червня 2011 р. почався судовий процес над екс-прем'єр-міністром України, лідером ВО "Батьківщина" Юлією Тимошенко щодо "газової справи". Її звинувачують у перевищенні службових повноважень та схваленні одноосібного рішення при укладенні газових угод у 2009 р. Генеральна прокуратура України обрала щодо Юлії Тимошенко запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас