Вдома у викрадача Пікассо знайшли ще 11 крадених картин — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вдома у викрадача Пікассо знайшли ще 11 крадених картин

Кримінал
221
При обшуку в будинку у Марка Луго, затриманого за крадіжку малюнка Пікассо, виявлено ще 11 крадених творів мистецтва. Загальна вартість викраденого оцінюється в півмільйона доларів.
Серед знайдених поліцією творів була ще одна робота Пікассо - офорт "Скульптор і дві голови" вартістю 350 тисяч доларів. Цей офорт, написаний в 1933 році, був вкрадений з Галереї Вільяма Беннета в Сохо 27 червня. Поліція, що прийшла з обшуком у будинок Луго, виявила його на стіні на видному місці, передає Лента.ру.
"Схоже, він просто хотів мати гарні твори мистецтва, але не хотів за них платити", - заявив власник галереї Вільям Ледфорд. Поліція також припускає, що всі картини Луго крав для себе, а не на продаж.
Марк Луго був затриманий 6 липня, наступного дня після крадіжки малюнка Пікассо "Голова жінки" з галереї в Сан-Франциско. Він вчинив злочин, не ховаючись: увійшов в галерею днем, зняв зі стіни малюнок, виніс його, зловив таксі і поїхав. На зворотному шляху Луго потрапив на камеру відеоспостереження місцевого ресторану, завдяки чому поліція швидко вирахувала його.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас