"Київенерго" провело понад 34 тис. звірок з населенням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" провело понад 34 тис. звірок з населенням

Енергетика
443
За шість місяців 2011 року ВАТ "Київенерго" провело 34 215 звірок розрахунків за електроенергію з побутовими споживачами. Про це УНН повідомили в прес-службі компанії.
Звірення розрахунків із щомісячним звітом про проведену роботу компанія регулярно здійснює з 2009 року згідно з рішенням Київського міського відділення Антимонопольного комітету України від 27.03.2009 №9/6-П. Згідно з результатами проведених звірок, в 2011 році коректування рахунків на користь споживачів здійснено на суму 747 864 грн. Це також пов'язано з проведенням перерахунку планових нарахувань, які відповідно до алгоритму нараховуються при відсутності показань приладів обліку. Ці ж 34 215 звірок підтвердили заборгованість даних споживачів перед "Київенерго" в розмірі 3 млн 900 тис. 760 грн.
"Рішення київського міськвідділу АМКУ від 2009 року сприяло більш інтенсивній звіряльній роботі, що проводиться Компанією. "Київенерго" зацікавлена у проведенні регулярних звірок зі споживачами, оскільки це дозволяє контролювати коректність розрахунків за електроенергію і взагалі робить наші відносини з клієнтами прозорими. Споживачів, які не пройшли звірку розрахунків по електроенергії, ми активно закликаємо все-таки зробити це найближчим часом", - відзначає директор СВП "Енергозбут "Київенерго" Олексій Савенков.
Нагадаємо, для зручності споживачів ВАТ "Київенерго" організувало новий інтернет-сервіс. За допомогою інтернет-магазину комунальних послуг фізичні та юридичні особи можуть дистанційно формувати і звіряти рахунки, перевіряти історію платежів, уточнювати показання лічильника, листуватися з постачальником послуг. Робота сервісу є безкоштовною.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас