Ландик написав статтю, що критикує звичаї "мажорів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ландик написав статтю, що критикує звичаї "мажорів"

5744
За півтора року до гучного скандалу в Луганську, коли спливла відеозапис на якій Ландик-молодший б'є дівчину, депутат написав повчальну статтю про мораль і звичаї сучасної молоді, повідомляє Weekly.ua.
Основні тези автора наповнені справедливим гнівом про наше суспільство в цілому і, про вчинки так званих мажорів і світських левиць зокрема.
Твір на сайті lifeinmotion називається "Змінюються часи - змінюються кумири".
"Пропоную дорогому читачеві сьогодні знову згадати про так звану "золоту" молодь, яка на очах у всього світу, - закликає автор Роман Ландик, - Про Періс Хілтон написано стільки, що навряд чи зможу щось нове додати. Ця світська левиця прославилася своїм домашнім відео, яке бачив, кожен другий користувач інтернету. Перебування у в'язниці за водіння у п'яному вигляді, їзда з простроченими правами, нічого путнього в своїй кар'єрі - все це дало їй популярність, в якій вона перевершує навіть Президента США..."
Також депутат, який отримав в подарунок від мами і тата раритетне іменне авто розмірковує:
"Що ми знаємо про Вірганських? Ксенія рік тому народила правнучку Горбачову, вийшовши заміж вдруге за Дмитра Пирченкова, колишнього концертного директора співака Авраама Руссо. Весільна церемонія була скромною, на відміну від її першого весілля, на якому одні квіти, якими оформили чотири поверхи будівлі, обійшлися в 9000 доларів; лакеї в білих перуках обсипали молодих пелюстками троянд. Пелюстки не допомогли - перший шлюб тривав два роки".
Далі автор вдарився в політику, картаючи сина Віктора Ющенка за нескінченні скандали з його участю. А також пройшовся пером по чоловіку дочки Юлії Тимошенко, на момент написання статті - прем'єр-міністра України.
"Чим же прославилась Євгенія - опинилася з чоловіком в центрі скандалу минулого літа - пара намагалася заїхати на мотоциклі на одеський пляж вночі, влаштувала бійку з міліцією".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас