Герега: Київрада не роздаватиме землю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Герега: Київрада не роздаватиме землю

Аграрний ринок
548
Під час сесії Київради не будуть розглядатися питання, що стосуються відведення землі. Про це на брифінгу сказала секретар Київської міської ради Галина Герега, передає кореспондент УНН.
"Це не є відведення землі, це початковий етап. Тривалий період часу ми не приймали такі рішення, тому що мною були ініційовані зміни до тимчасовий порядок передачі земельних ділянок. Процес виділення землі ми робимо ще більш прозорим", - зазначила Герега.
Вона зазначила, що раніше дозвіл на отримання земельної ділянки підписував секретар Київради, а зараз це питання виноситься на обговорення в сесійний зал.
"Ми хочемо, щоб на етапі дозволу на розробку проекту землеустрою і депутати, і кияни бачили, куди відводиться вся земля і в якому районі виділяється та чи інша земельна площа і під яке використання", - додала Герега.
Питання виділення землі стало дуже болючим для столиці, адже раніше процедура виділення земельних ділянок була непрозорою. Генпрокуратура України і прокуратура столиці порушили не один десяток кримінальних справ за фактом незаконного виділення землі і зловживання службовим становищем.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас