Подільський міст у Києві обіцяють добудувати вчасно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Подільський міст у Києві обіцяють добудувати вчасно

Казна та Політика
608
Будівництво Подільського мостового переходу ведеться без затримок і за графіком. Про це повідомляє УНН з посиланням на КП "Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва".
Зокрема, станом на сьогоднішній день вже побудовані такі складові об'єкту: естакада на Трухановому острові, міст через річку Десенка, естакада в урочищі Горбачиха, Набережно-Рибальська дорога, міст через вхід в гавань, лівоповоротний з'їзд з Подільського мостового переходу на Рибальський півострів, естакада на Рибальському півострові, міст через гавань.
Крім того, триває підготовка до створення дорожнього "одягу" естакади в урочищі Горбачиха та на Трухановому острові. Ведуться також роботи з монтажу металоконструкцій арки моста через Дніпро.
У комунальному підприємстві зазначають, що необхідність будівництва Подільського мостового переходу і поєднаної з ним лінії метрополітену має визначальне соціальне значення. Адже сьогодні добова інтенсивність руху автотранспорту чотирма мостами через Дніпро становить близько 300 тис. одиниць з перевищенням пропускної здатності в години пік в 2,8 рази.
В особливо несприятливому становищі опинилася північно-східна частина міста, де найбільш житлова частина столиці - Троєщина-Вигурівщина-Воскресенка - пов'язана з правобережжям тільки Московським мостом. Тому Подільський мостовий перехід не тільки дозволить побудувати Подільсько-Воскресенську лінію метрополітену, а й розвантажити від автотранспорту Московський міст, який сьогодні навантажений вище за свою паспортну пропускну здатність.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на будівництво Подільського мостового переходу освоєно 2 млрд 800 млн грн.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас