На Львівщині будуть позначати туристичні маршрути — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На Львівщині будуть позначати туристичні маршрути

189
На виконання Програми розвитку туризму та рекреації у Львівській області на 2011-2013 роки та Плану заходів на 2011 рік управління розвитку туризму і курортів Львівської облдержадміністрації спільно з громадською організацією "Клуб велотуристів і друзів природи "Рух" починає роботу з позначення туристичних шляхів, що проходять по території Львівської області, повідомила начальник управління Наталія Гамкало.
Головною метою здійснення таких заходів є приведення придорожньої та туристичної інфраструктури області у відповідність до європейських стандартів, оскільки наявність зазначених маршрутів є показником рівня розвитку туризму в країні.
Крім того, це сприятиме значному поліпшенню рівня безпеки та захисту туристів при проходженні гірською місцевістю або орієнтуванні на невідомих територіях.
Процес позначення туристичних шляхів проводиться відповідно до Інструкції з позначення туристичних шляхів активного туризму, яка встановлює порядок організації та проведення пропагандистських робіт, класифікацію знаків, які служать для орієнтування туристів під час їх подорожей, вимоги до знаків, а також правила їх установки.
Для порівняння, минулого року було позначено 3 місцевих і 1 регіональний маршрути, загальною протяжністю 206 км.
Управління розвитку туризму і курортів відзначає, що проведення позначення туристичних шляхів Львівщини на якісно новому європейському рівні дасть значний поштовх для розвитку туристичної інфраструктури регіону, сприятиме підвищенню туристичної привабливості області, упорядкуванню інформаційного забезпечення туристів, а також створенню більш зручних умов отримання необхідної інформації для них.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас