Володимир Фесенко відповів на запитання читачів FINANCE.UA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Володимир Фесенко відповів на запитання читачів FINANCE.UA

Казна та Політика
608
Голова Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко під час відео-інтерв'ю відповів на запитання читачів FINANCE.UA.
Це інтерв'ю зацікавило користувачів порталу економічних та фінансових новин, оскільки, не секрет, що в нашій країні багато економічних рішень і подій сприймаються саме через призму політики.
Через брак часу експерт відповів не на всі запитання, але намагався охопити найактуальніші з них. А саме: Як вплине розвиток судової справи проти Юлії Тимошенко на імідж Україні? Чи можливо розірвати Харківські угоди і якою буде ціна на газ для України? Як побороти корупцію? Чи залишиться Микола Азаров на посту прем'єр-міністра України? ...
Відповіді на ці та інші питання ви можете переглянути в розділі Відеоінтерв'ю.
Нагадаємо:
Володимир Фесенко - голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента", кандидат філософських наук, доцент політології.
Народився 8 листопада 1958 року в м. Лозова Харківської області. Закінчив з відзнакою в 1981 р. історичний факультет Харківського державного університету. Стажувався за кордоном в Інституті Гарімана, Колумбійський університет, (США, 1998 р.) та Університеті Куїнз, Кінгстон (Канада, 2000 р.).
З 1981 р. до 2001 р. викладав у вузах м. Харкова. в 1990 - 2000 рр. - доцент кафедри історії України та політології, Українська інженерно-педагогічна академія.
1994-1999 рр. - координатор програм напряму "Громадянське суспільство", Харківське регіональне відділення Міжнародного Фонду "Відродження".
1999 - 2002 рр. - доцент кафедри прикладної соціології, соціологічний факультет Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна.
2001 - 2003 рр. - заступник директора Бюро політичного консалтингу "Пента".
З січня 2003 р. до сьогодні - голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента".
Автор понад 80 наукових і навчально-методичних публікації (зокрема, співавтор кількох підручників з політології) і більше 100 публікацій у друкованих ЗМІ.
Член Громадської Ради при Міністерстві закордонних справ України. Член Російсько-українського консультативної ради.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас