Тігіпко: Матері-героїні отримають винагороду через 1-2 тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Матері-героїні отримають винагороду через 1-2 тижні

Казна та Політика
903
Кабінет міністрів спростив процедуру виплати одноразової винагороди понад 30 тисячам жінкам, яким надано почесне звання "Мати-героїня". Відповідна постанова схвалена урядом, повідомляється в понеділок на сайті Кабінету міністрів з посиланням на віце-прем'єра - міністра соціальної політики Сергія Тігіпка.
За його словами, таке рішення обумовлене затриманням виплати одноразової грошової допомоги жінкам, яким указом президента України надано почесне звання "Мати-героїня". Тігіпко назвав причиною те, що жінки не мають можливості надати копію свідоцтва про надання звання матері-героїні, оскільки через затримки тендерів такі посвідчення не виготовлені.
Віце-прем'єр підкреслив, що рішення уряду дозволить здійснити виплату одноразової грошової допомоги жінкам, подавши лише копію указу президента про надання звання "Мати-героїня".
"Сьогодні було ухвалено спрощене рішення Кабінету міністрів, яке передбачає, що для отримання грошей не потрібне посвідчення, а достатньо буде копії указу президента, яка буде зберігатися 5 років. Таким чином, вже найближчим часом всі гроші будуть сплачені. Буквально тиждень-два, і всі гроші будуть виплачені всім матерям-героїням", - заявив Тігіпко.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас