Томенко: Чинний парламент не впливає на схвалення рішень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Томенко: Чинний парламент не впливає на схвалення рішень

Казна та Політика
136
Заступник Голови Верховної Ради України Микола Томенко вважає, що сьогодні парламент практично не впливає на схвалення рішень владою.
Як передає кореспондент УНІАН, про це Томенко заявив в інтерв'ю 5-му каналу.
"На сьогоднішній день склалася така ситуація, що парламент не може конкурувати за всієї пафосної назви з Президентом, Адміністрацією Президента, Кабінетом Міністрів. Хіба що з Радою національної безпеки і оборони, яка невідомо чим займається", - додав він. За словами Томенка, сьогодні є більшість, що механічно голосує, яка незалежно від змісту законопроекту, якщо він надходить від Президента чи уряду, в короткі терміни його схвалює. "Місія парламенту, зокрема більшості, полягає в тому, щоб кнопки натискати, а не вести серйозні дискусії", - сказав заступник Голови ВР.
Що стосується підсумків 8-ї сесії парламенту Томенко зауважив, що якщо говорити з точки зору кількісних показників, так це одна з найкращих сесій, яка, за якісними показниками, негативна. "Сьогодні парламент - це консультативно-дорадчий орган при уряді та Адміністрації Президента", - додав він.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас