Баффет пообіцяв відновлення ринку праці США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Баффет пообіцяв відновлення ринку праці США

Казна та Політика
390
Інвестор-мільярдер Уоррен Баффет заявив, що ситуація з безробіттям у США значно покращиться, коли відновиться будівельний ринок. "Люди здивуються тому, як швидко піде на поправку ринок праці", - запевнив пророк з Омахи.
Звіт міністерства праці показав більш слабкі результати, ніж очікувалося. На думку глави інвесткомпанії Berkshire Hathaway Inc., це свідчить про те, що економіка далека від бажаного стану, але він вірить у відновлення і не бачить ризиків виникнення повторної рецесії.
"Я б упевнено поставив проти рецесії, - сказав Баффет в ефірі Bloomberg Television. - Я не знаю, якими будуть темпи відновлення, але ніщо не вказує на наближення повторного зниження".
Знаменитий інвестор говорив в основному про довгострокову перспективу. За його прогнозами, рівень безробіття впаде приблизно до 6% протягом декількох років, і 2,5 млн робочих місць, втрачених в період рецесії, будуть відновлені. У червні рівень безробіття зросло до 9,2%.
"А ринок нерухомості, звісно, не зможе відновитися, поки не покращиться ринок праці, - пише Empire of Lies. - Так що первинне, яйце чи курка? Ніхто у Вашингтоні не говорить про реальні способи вирішення економічної проблеми, в яку ми потрапили. Вони навіть не розуміють цю проблему, потрібно допомогти їм, навчити їх".
"Ну містер Баффет в принципі маж рацію, але він упускає головне. Щоб економіка США почала відновлюватися, приватний сектор має створити мільйони робочих місць, і середній клас повинен відчути себе комфортно", - вважає weebeebofus.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас