Підприємець організував азартні ігри в кафе — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підприємець організував азартні ігри в кафе

Кримінал
170
У Тернопільській області підприємцю з Борщівського району, який організував азартні ігри, суд присудив сплатити штраф 7,5 мільйона гривень.
У юридичному відділі Державної податкової адміністрації в Тернопільській області, підприємець надавав послуги у сфері грального бізнесу в приміщенні одного із закладів громадського харчування.
Під час перевірки податківці виявили там 9 ігрових автоматів, які були підключені до електромережі. Також було зафіксовано факт проведення гри, в результаті якої отримано підтвердження на виграш 80 гривень. Під час проведення ще однієї контрольної гри працівники податкової міліції отримали пояснення від одного з гравців, який розповів, що він вніс грошову ставку в розмірі 50 гривень на ігровий автомат, провів гру, але кошти програв.
Після того, як ці факти були зафіксовані, відповідно до закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні" тернопільські податківці звернулася до суду з адміністративним позовом про застосування та стягнення з суб'єкта підприємницької діяльності - фізичної особи 8 тисяч мінімальних заробітних плат з конфіскацією грального обладнання та прибутку від гри в інтересах Державного бюджету України.
За даними обласної ДПА, постановою Тернопільського окружного адміністративного суду адміністративний позов задоволено повністю. За порушення вимог чинного законодавства підприємець повинен перерахувати до Державного бюджету України понад 7,5 мільйона гривень.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас